DIENSTEN

Het gemak van gecontroleerde toegang

Een deur gaat open en weer dicht. Vaak door een handmatige handeling met behulp van een klink. Heel simpel en logisch. Toch openen en sluiten deuren steeds vaker niet handmatig, maar automatisch. Dat heeft z’n voordelen: gebruiksgemak, veiligheid en beheerbaarheid bijvoorbeeld. Het regelen van elektronische, gecontroleerde toegang tot gebouwen is een van de kerntaken van Doomtech. Om deze taak uit te voeren, werkt Doomtech volgens een praktisch stappenplan

Na een succesvolle test- en installatiefase stellen we u in staat zelf het systeem te beheren. Waar nodig biedt Doomtech u hier natuurlijk hulp op afstand bij. Daarnaast is het belangrijk een elektronisch toegangssysteem goed te onderhouden. Ook in deze fase staat het team van Doomtech voor u klaar.

 

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

Wilt u meer weten over de werkwijze van Doomtech? Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partner die uw gebouw kan voorzien van een doordacht, onderhoudsvriendelijk en elektronisch toegangssysteem? Neem dan contact op met Doomtech voor een vrijblijvende afspraak.

Wil jij meer informatie of langskomen voor
een vrijblijvend advies?

 
REFERENTIES